Nullvekstmålet gjelder også for militære kjøretøy [satire]

RIKSNYTT: Det har vært lite kjent at samferdselsbyråkrater har deltatt i øvelsen «Trident Juncture». Øvelsen har ført til at befolkningen har fått øyne opp for krigens grusomheter. BBT erfarer at bypakkesekretærer landet rundt har vurdert den norske nullvekstberedskapen ved konflikter.

Det understrekes at nullvekstmålet slik det er vedtatt også gjelder ved skarpe konflikter og det er konkludert at militærkjøretøy går inn under definisjonen av persontransport. Gjennom øvelsen kom det frem at den norske nullvekstberedskapen ikke er god nok. Dette kom godt til syne når det oppsto kø, kork og kaos når 10.000 militærkjøretøy invaderte Norge.

En viktig lærdom fra øvelsen er at fremmede makter ikke har fått tilstrekkelig opplæring i nullvekstmålet og dets føringer. En foreløpig bestillingsrapport konkluderer med at grenseposter må utrustes med rikelige mengder med informasjonsmateriell, primært på russisk, men også på koreansk og persisk.

Det skal også sendes klare signaler til Norges fiender om at invasjon bør primært gjennomføres på kollektiv, sykkel eller gange. Dersom det gis beskjed innen rimelig tid vil det settes opp ekstra busser.

Det kom også frem i øvelsen at det norske sykkelinvasjonsstinettverket ikke er tilstrekkelig utbygget for storstilt invasjon fra fremmede sykkellegioner. Slike sykkelstier har en stolt bakgrunn fra romertiden der tilsvarende gangstier hadde stor militærstrategisk betydning. Sykkelinvasjonsstinettverket vil primært stå ubrukt i fredstid.

Som et ledd i å fremme gålyst blant fremmede makter så er det nå klart at fiendtlige styrker også kvalifiserer til å søke Gålystmidlar.

(Bilde brukt med tillatelse fra pexels.com, Konrad Ciężki)

Legg igjen en kommentar