Norge – nå et Konstitusjonelt Bananmonarki

RIKSNYTT: Bakrommet feirer i dag triumfen BBP2. I anledningen avdukes et nytt norsk flagg som skal symbolisere Bakrommets økende makt i samfunnet.

– For en ny tid trenger vi nye flagg og nye symboler, sier en fremtredende represtant for Bakrommet i en kommentar til BBT.

BBT har som første mediehus i Norge fått tilgang til det endelige designet. Flagget skal tilbake til røttene, og henter inspirasjon fra det originale norske flagget fra 1814 med den symboltunge riksløven, en tid da eliten hadde like mye makt som nå. For å vise den nye retningen landet har tatt siden den gang, syntes det passende å bytte ut løven med prydbananer.

Bananene baseres på det etablerte begrepet Bananrepubikk. De norske bananene representerer Bakrommets makt i samfunnet og symboliserer et styringssett kjennetegnet ved:
* En økonomi avhengig av en begrenset ressurs og avkasting fra denne ressursens investeringer utenlands
* En stor middelklasse i bunnløs gjeld
* All makt konsentrert hos eliter samlet i bakrom
* Elite som har mistet all kontakt med befolkningen og som har mistet all respekt for folkets penger
* Tilfeldig skattlegging basert på Bakrommets forgodtbefinnende, forankret i manipulert bestillingsforskning

Den nye formelle beskrivelsen for det norske styringssystemet blir «Konstitusjonelt bananmonarki».

I forbindelse med endringen er det også planlagt å innføre nytt riksvåpen. I tillegg til riksbananer vil våpenet prydes med klovnehatt. Klovnehatten viser den nye retningen Stortinget har tatt og elitens respekt for folkets penger.

262px-Coat_of_arms_4

 

Bananillusjasjonen er brukt med tillatelse fra kopirettsholder: Icons made by Good Ware from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY (Det er gjort egne tilpasninger)

Klovnehattillustrasjonen er brukt med tillatelse fra kopirettsholder: Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY (Det er gjort egne tilpasninger)

Legg igjen en kommentar